Lev Gorn
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Eton Ben-Eleazer (gościnnie)
10.0 2010 Eton Ben-Eleazer (gościnnie)
0.0 2010 Eton Ben-Eleazer (gościnnie)
7.3
Znudzony na śmierć
Bored to Death
2009 Eton Ben-Eleazer (gościnnie)
7.6
Prawo i bezprawie
Law & Order: Trial by Jury
2005 Eton Ben-Eleazer (gościnnie)
8.5
Prawo ulicy
The Wire
2002 Eton Ben-Eleazer (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Eton Ben-Eleazer (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Eton Ben-Eleazer (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Eton Ben-Eleazer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lev Gorn filmy Lev Gorn najlepsze filmy Lev Gorn zdjęcia Lev Gorn galeria Lev Gorn biografia Lev Gorn nominacje Lev Gorn nagrody i wyróżnienia Lev Gorn filmografia Lev Gorn aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.