Leszek Żukowski
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 (gościnnie)
5.0 2010 (gościnnie)
7.2 2010 (gościnnie)
6.5 2010 (gościnnie)
6.7 2008 (gościnnie)
8.1 2008 (gościnnie)
7.2 2003 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leszek Żukowski filmy Leszek Żukowski najlepsze filmy Leszek Żukowski zdjęcia Leszek Żukowski galeria Leszek Żukowski biografia Leszek Żukowski nominacje Leszek Żukowski nagrody i wyróżnienia Leszek Żukowski filmografia Leszek Żukowski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.