Leszek Abrahamowicz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
10.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2010 Pośrednik (gościnnie)
6.7 2010 Rekwizytor (gościnnie)
6.8 2007 Prawnik Gozdawy (gościnnie)
5.0 2005 Sołdat aresztujący proboszcza (gościnnie)
7.7
Przygody Goździka Ogrodnika
Gordon the Garden Gnome
2005 (polski dubbing)
6.9 2004 Montażysta TV / Prawnik Wernera (gościnnie)
8.1 2003 Sąsiad (gościnnie)
6.6 2003 Policjant na Dworcu Centralnym (gościnnie)
7.4 2002 Kierownik sali (gościnnie)
6.1 2002 Głos lekarza w serialu "Śmierć kliniczna" (gościnnie)
4.2 2000 Psychoterapeuta - hipnotyzer (gościnnie)
6.6
Niemcy
Germans
1997 Więzień obozu pracy w Olnitz
4.8 1997 Poeta (gościnnie)
7.6
Pinky i Mózg
Pinky and the Brain
1995 (polski dubbing)
5.2 1995 (gościnnie)
6.5 1994 Tyrion (polski dubbing)
7.1 1994 (polski dubbing)
6.7 1993 Leszek
6.7 1993 Henio, narzeczony pielęgniarki Tereski
6.7
Nowe przygody Arsena Lupin
Nouveaux Exploits d'Arsene Lupin, Les
1993 Piotr
7.2
Rodzina Addamsów
Addams Family, The
1992 (polski dubbing)
7.6
Super Baloo
TaleSpin
1990 (polski dubbing) (partie wokalne)
8.1
Smerfy
Smurfs
1981 Gapik (polski dubbing)
7.8
Tom i Jerry
Tom and Jerry
1965 (polski dubbing)
7.0
Pixie, Dixie i Pan Jinks
Pixie and Dixie and Mr. Jinks
1958 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leszek Abrahamowicz filmy Leszek Abrahamowicz najlepsze filmy Leszek Abrahamowicz zdjęcia Leszek Abrahamowicz galeria Leszek Abrahamowicz biografia Leszek Abrahamowicz nominacje Leszek Abrahamowicz nagrody i wyróżnienia Leszek Abrahamowicz filmografia Leszek Abrahamowicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.