Leslie Uggams
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2009 Suzanne Packer (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Suzanne Packer (gościnnie)
8.0
Głowa rodziny
Family Guy
1999 (głos) (ona sama) (gościnnie)
7.8
Biografie
Biography
1987 Suzanne Packer (gościnnie)
5.6
Inny świat
Different World, A
1987 Suzanne Packer (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 Suzanne Packer (gościnnie)
7.3
Magnum
Magnum, P.I.
1980 Suzanne Packer (gościnnie)
10.0 1979 Suzanne Packer (gościnnie)
7.8
Muppety
Muppet Show, The
1976 Suzanne Packer (gościnnie)
5.5 1970 Suzanne Packer (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 Suzanne Packer (gościnnie)
8.6 1965 Suzanne Packer (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leslie Uggams filmy Leslie Uggams najlepsze filmy Leslie Uggams zdjęcia Leslie Uggams galeria Leslie Uggams biografia Leslie Uggams nominacje Leslie Uggams nagrody i wyróżnienia Leslie Uggams filmografia Leslie Uggams aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.