Leslie Stevens
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2011 Miriam (gościnnie)
0.0 2010 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Sprzedawczyni (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Sprzedawczyni (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Sprzedawczyni (gościnnie)
7.6 1993 Sprzedawczyni (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leslie Stevens filmy Leslie Stevens najlepsze filmy Leslie Stevens zdjęcia Leslie Stevens galeria Leslie Stevens biografia Leslie Stevens nominacje Leslie Stevens nagrody i wyróżnienia Leslie Stevens filmografia Leslie Stevens aktor Leslie Stevens reżyser Leslie Stevens scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.