Leslie Schofield
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.3 2004 Len
1.0 2003 Pan Norris (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Eric Ford (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Amos Brown (gościnnie)
7.2 1996 Joe Barker
9.4 1993 Anthony Treen (gościnnie)
6.8 1992 Jed Hunter (gościnnie)
8.8
Akta Sherlocka Holmesa
Case-Book of Sherlock Holmes, The
1991 William McCarthy (gościnnie)
0.0 1989 Harry Finch (gościnnie)
0.0 1988 Tom Fletcher(gościnnie)
0.0 1987 Francuski detektyw / Merlin (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Ron (gościnnie)
0.0 1985 Tata
7.0 1984 Charlie
0.0 1980 Owen Hayward
10.0 1980 Ray Forbes (gościnnie)
8.0 1979 Parsons (gościnnie)
7.3
Komandosi z Navarony
Force 10 from Navarone
1978 Oficer przesłuchujacy 1
0.0 1978 Bufflo (gościnnie)
4.5 1976 Tom Patterson (1978)
10.0 1973 DCS Dunstan (gościnnie)
10.0 1971 Jolly (gościnnie)
7.0 1971 Policjant (gościnnie)
6.5 1971 (gościnnie)
0.0 1970 Henley (gościnnie)
7.9
Randall i duch Hopkirka
Randall & Hopkirk
1969 Peter (gościnnie)
0.0 1969 Sam (gościnnie)
0.0 1966 William Meecham (gościnnie)
7.6
Doktor Who
Doctor Who
1963 Leroy (gościnnie)
8.6 1962 Manning (1973) / Evans (1975) (gościnnie)
4.7 1955 Joey Flynn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leslie Schofield filmy Leslie Schofield najlepsze filmy Leslie Schofield zdjęcia Leslie Schofield galeria Leslie Schofield biografia Leslie Schofield nominacje Leslie Schofield nagrody i wyróżnienia Leslie Schofield filmografia Leslie Schofield aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.