Leslie Lyles
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2011 Pani Jaeckel
8.0
Czarny łabędź
Black Swan
2010 Pielęgniarka chirurga plastycznego (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Sędzia Jane Moretti (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Pielęgniarka chirurga plastycznego (gościnnie)
8.4 2000 Pielęgniarka chirurga plastycznego (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Pielęgniarka chirurga plastycznego (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Pielęgniarka chirurga plastycznego (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Pielęgniarka chirurga plastycznego (gościnnie)
7.5 1995 Pielęgniarka chirurga plastycznego (gościnnie)
7.3 1984 Pielęgniarka chirurga plastycznego (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leslie Lyles filmy Leslie Lyles najlepsze filmy Leslie Lyles zdjęcia Leslie Lyles galeria Leslie Lyles biografia Leslie Lyles nominacje Leslie Lyles nagrody i wyróżnienia Leslie Lyles filmografia Leslie Lyles aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.