Leslie Bega
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2004 Grace Walderson (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Leah (2002/2003) (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Leah (2002/2003) (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Valentina La Paz (gościnnie)
6.5 1997 Leah (2002/2003) (gościnnie)
7.7
SeaQuest
SeaQuest DSV
1993 Leah (2002/2003) (gościnnie)
7.2
Gangsterzy
Mobsters
1991 Leah (2002/2003) (gościnnie)
7.3 1990 Leah (2002/2003) (gościnnie)
8.0 1987 Leah (2002/2003) (gościnnie)
4.8 1986 Leah (2002/2003) (gościnnie)
7.0 1985 Leah (2002/2003) (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Leah (2002/2003) (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Leah (2002/2003) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leslie Bega filmy Leslie Bega najlepsze filmy Leslie Bega zdjęcia Leslie Bega galeria Leslie Bega biografia Leslie Bega nominacje Leslie Bega nagrody i wyróżnienia Leslie Bega filmografia Leslie Bega aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.