Lesław Żurek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.6 2011 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
7.2 2011 Maciej Błoński
6.5 2011 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
7.0 2010 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
7.6 2010 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
6.5 2010 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
6.1 2009 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
6.5
Hel
2009 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
6.4 2009 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
8.6
Huntik: Łowcy tajemnic
Huntik: Secrets and Seekers
2009 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
7.2 2008 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
6.3 2008 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
7.7 2007 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
5.6 2007 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
5.7 2006 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
6.7 2005 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)
6.9 2004 Darek, ratownik na pływalni (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lesław Żurek filmy Lesław Żurek najlepsze filmy Lesław Żurek zdjęcia Lesław Żurek galeria Lesław Żurek biografia Lesław Żurek nominacje Lesław Żurek nagrody i wyróżnienia Lesław Żurek filmografia Lesław Żurek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.