Les Chantery
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
4.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2011 Kierowca
7.0 2009 Tarek
7.6 2000 Suleiman
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Student medycyny (gościnnie)
7.5
Szkoła złamanych serc
Heartbreak High
1994 Kit (gościnnie)
10.0 1989 Cliff (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Les Chantery filmy Les Chantery najlepsze filmy Les Chantery zdjęcia Les Chantery galeria Les Chantery biografia Les Chantery nominacje Les Chantery nagrody i wyróżnienia Les Chantery filmografia Les Chantery aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.