Leonore Capell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2005 Rita Hofbauer (gościnnie)
0.0 2001 Helena Teven (gościnnie)
0.0 2001 Andrea
9.5 1992 Andrea Süsskind (1995-2005)
7.0 1978 Erika Hombach (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leonore Capell filmy Leonore Capell najlepsze filmy Leonore Capell zdjęcia Leonore Capell galeria Leonore Capell biografia Leonore Capell nominacje Leonore Capell nagrody i wyróżnienia Leonore Capell filmografia Leonore Capell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.