Leonard Stone
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 1991 Mężczyzna z harmonijką (gościnnie)
5.7 1986 Sędzia Paul Hanson (gościnnie)
9.0 1984 Nikolai Karpov (gościnnie)
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Simmons (gościnnie)
6.8 1981 Harrison Albright (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Hal Berman (gościnnie)
7.5
Kaz
1978 (gościnnie)
7.7 1977 Aptekarz (gościnnie)
7.8 1976 Arnie (gościnnie)
7.1 1976 Sędzia Sheldon Monroe (gościnnie)
10.0 1975 Doradca (gościnnie)
7.0 1975 Ernest Lun / William MacDonald / Burton Shaw (gościnnie)
7.5 1974 Frank Goode (gościnnie)
10.0 1972 Szofer
2.3 1972 George Anderson (gościnnie)
9.4 1971 Means (gościnnie)
4.7 1971 Pan Johnson (1979) (gościnnie)
6.6
Uciekający punkt
Getting Straight
1970 Lysander
6.5 1969 Właściciel kawiarni (gościnnie)
6.7 1969 (gościnnie)
6.9 1968 Phil Peters (gościnnie)
8.2 1968 Mace (gościnnie)
6.3 1967 Samuel Gilroy (gościnnie)
10.0 1967 Kelso (gościnnie)
9.0 1967 Det. Charlie Higbie (gościnnie)
6.0 1967 Stoop (gościnnie)
7.2 1967 Lyle Grandt / Charley Hager / Seagrave / Wexler (gościnnie)
6.9 1967 Hermann (gościnnie)
6.6 1966 Dimitri Soska (gościnnie)
10.0 1965 Doc Joslyn
7.0 1965 Kapitan łuczników (gościnnie)
8.4 1965 Harry Palmer (gościnnie)
8.6 1965 Charlie (1968) (gościnnie)
7.0 1964 Mężczyzna (gościnnie)
9.0 1962 Pułkownik Black Jack Cooper (gościnnie)
6.2 1962 Tom Wagner (1971) (gościnnie)
8.5 1960 Konie (gościnnie)
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Louis Manzak (gościnnie)
9.0 1958 Harlan Carmody Jr (gościnnie)
7.8 1958 Hazardzista (gościnnie)
9.0 1958 Ed Stone (1961) (gościnnie)
10.0
Pułapka
Decoy
1957 Policjant (gościnnie)
7.4 1955 Davey (gościnnie)
6.0 1948 Farrow (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leonard Stone filmy Leonard Stone najlepsze filmy Leonard Stone zdjęcia Leonard Stone galeria Leonard Stone biografia Leonard Stone nominacje Leonard Stone nagrody i wyróżnienia Leonard Stone filmografia Leonard Stone aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.