Leonard Nimoy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2008 Dr William Bell
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Pan Spock (głos) (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.9 2002 Dr William Bell
7.8 1999 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.6
Przybysz z gwiazd
Invasion America
1998 Dr William Bell
4.0 1998 Dr William Bell
7.0
Wielkie Tajemnice Historii
History's Mysteries
1998 Dr William Bell
6.9 1998 Dr William Bell
7.7 1996 Dr William Bell
8.1
Po tamtej stronie
Outer Limits, The
1995 Dr William Bell
6.3
Święty związek
Holy Matrimony
1994 Dr William Bell
8.0
Tajemnice starożytności
Ancient Mysteries
1994 Dr William Bell
7.3
Star Trek VI: Wojna o pokój
Star Trek VI: The Undiscovered Country
1991 Dr William Bell
4.0 1989 Dr William Bell
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)
6.6
Star Trek V: Ostateczna granica
Star Trek V: The Final Frontier
1989 Dr William Bell
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Dr William Bell
7.1
Star Trek III: W poszukiwaniu Spocka
Star Trek III: The Search for Spock
1984 Dr William Bell
7.7
Słońce też wschodzi
Sun Also Rises, The
1984 Dr William Bell
7.8 1982 Dr William Bell
9.3 1982 Dr William Bell
6.2 1982 Dr William Bell
7.2
Star Trek
Star Trek: The Motion Picture
1979 Dr William Bell
8.0 1969 Dr William Bell
7.7 1968 Dr William Bell
6.6 1966 Dr William Bell
7.6 1966 Dr William Bell
10.0 1964 Dr William Bell
7.8 1964 Dr William Bell
10.0 1963 Dr William Bell
5.5 1962 Dr William Bell
6.0 1962 Dr William Bell
8.5 1962 Dr William Bell
6.2 1962 Dr William Bell
10.0 1961 Dr William Bell
7.3
Doktor Kildare
Dr. Kildare
1961 Dr William Bell
10.0 1960 Dr William Bell
7.8 1959 Dr William Bell
10.0 1959 Dr William Bell
10.0 1959 Dr William Bell
8.3
Nietykalni
Untouchables, The
1959 Dr William Bell
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Dr William Bell
7.4 1959 Dr William Bell
10.0 1957 Dr William Bell
7.0 1957 Dr William Bell
6.0 1957 Dr William Bell
7.0 1957 Dr William Bell
7.9 1956 Dr William Bell
10.0 1956 Dr William Bell
7.8 1955 Dr William Bell
7.4 1955 Dr William Bell
10.0 1955 Dr William Bell
6.5 1952 Dr William Bell
9.5 1951 Dr William Bell

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leonard Nimoy filmy Leonard Nimoy najlepsze filmy Leonard Nimoy zdjęcia Leonard Nimoy galeria Leonard Nimoy biografia Leonard Nimoy nominacje Leonard Nimoy nagrody i wyróżnienia Leonard Nimoy filmografia Leonard Nimoy aktor Leonard Nimoy reżyser Leonard Nimoy scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.