Leonard Kelly-Young
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
0.0 2011 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Technik medycyny sądowej (gościnnie)
8.1 2007 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
8.0 2007 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
8.1 2004 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
5.5 2004 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
8.1 2003 Pepper (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Inspektor (gościnnie)
7.3 2001 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Al (gościnnie)
6.9
Baza Pensacola
Pensacola: Wings of Gold
1997 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
7.6
Niebieski Pacyfik
Pacific Blue
1996 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
7.6 1994 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
6.3 1993 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
7.0
Zaginiona bez śladu
Vanishing, The
1993 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
7.5 1991 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
7.3 1990 Osoba chętna do współpracy (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Mel (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leonard Kelly-Young filmy Leonard Kelly-Young najlepsze filmy Leonard Kelly-Young zdjęcia Leonard Kelly-Young galeria Leonard Kelly-Young biografia Leonard Kelly-Young nominacje Leonard Kelly-Young nagrody i wyróżnienia Leonard Kelly-Young filmografia Leonard Kelly-Young aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.