Leonard Frey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 1986 Profesor Leon Walters
7.5 1985 Skyler Cantrell (gościnnie)
6.9
Napisała: Morderstwo
Murder, She Wrote
1984 Felix Casslaw (gościnnie)
0.0 1983 Raymond Holyoke
7.3 1980 Keck
8.2 1980 Roger Winslow (gościnnie)
6.2 1979 Derrick Peters (1982) (gościnnie)
10.0 1977 David Paxton
7.7 1977 Eight Is Enough (1978) (gościnnie)
7.1 1976 Pan Bristol (1978) (gościnnie)
7.0 1975 Roland Gusik (1975) (gościnnie)
8.1
Skrzypek na dachu
Fiddler on the Roof
1971 Motel
8.5
Powiedz, że mnie kochasz, Junie Moon
Tell Me That You Love Me, Junie Moon
1970 Guiles
6.3 1970 Student (1975) (gościnnie)
6.6 1969 Joshua (1974) (gościnnie)
8.3 1967 (1969) (gościnnie)
6.6 1966 Dr Thomas Burke (1971) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leonard Frey filmy Leonard Frey najlepsze filmy Leonard Frey zdjęcia Leonard Frey galeria Leonard Frey biografia Leonard Frey nominacje Leonard Frey nagrody i wyróżnienia Leonard Frey filmografia Leonard Frey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.