Leonard Earl Howze
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.2 2011 Współpracownik Franka (gościnnie)
8.3 2011 Współpracownik Franka (gościnnie)
7.2
Gliniarz z Memphis
Memphis Beat
2010 Współpracownik Franka (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Współpracownik Franka (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Współpracownik Franka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leonard Earl Howze filmy Leonard Earl Howze najlepsze filmy Leonard Earl Howze zdjęcia Leonard Earl Howze galeria Leonard Earl Howze biografia Leonard Earl Howze nominacje Leonard Earl Howze nagrody i wyróżnienia Leonard Earl Howze filmografia Leonard Earl Howze aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.