Leon
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Sean
10.0 2004 Gospodarz
7.1 2001 Stoney
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Vicellous Owens (gościnnie)
6.5 1997 Robert Robinson (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Jefferson Keane
8.2
Oz
1997 Jefferson Keane
6.7
Czekając na miłość
Waiting to Exhale
1995 Russell
7.8 1995 Gabe Sands (gościnnie)
7.0
Na krawędzi
Cliffhanger
1993 Kynette
7.2
Pięć uderzeń serca
Five Heartbeats, The
1991 James Thomas 'J.T.' Matthews
9.0 1988 (gościnnie)
5.5 1987 Straszydło (gościnnie)
7.2
Banda jednej ręki
Band of the Hand
1986 Moss
5.7 1986 Ronald 'Pinto' Sewell (gościnnie)
7.6 1984 Zabójca / Earl Taylor (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leon filmy Leon najlepsze filmy Leon zdjęcia Leon galeria Leon biografia Leon nominacje Leon nagrody i wyróżnienia Leon filmografia Leon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.