Leon Ford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2010 Porucznik Edward "Hillbilly" Jones
8.0
Pacyfik
The Pacific
2010 Porucznik Edward "Hillbilly" Jones
0.0 2007 Porucznik Edward "Hillbilly" Jones
7.6 2004 Porucznik Edward "Hillbilly" Jones
8.0 2004 Porucznik Edward "Hillbilly" Jones
7.3 2001 Porucznik Edward "Hillbilly" Jones
7.7
Cena życia
All Saints
1998 Porucznik Edward "Hillbilly" Jones

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leon Ford filmy Leon Ford najlepsze filmy Leon Ford zdjęcia Leon Ford galeria Leon Ford biografia Leon Ford nominacje Leon Ford nagrody i wyróżnienia Leon Ford filmografia Leon Ford aktor Leon Ford scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.