Leo Burmester
Data urodzenia: 1944-02-01
Miejsce urodzenia: 2007-06-28
Stan cywilny: Louisville, Kentucky, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.0 2010 Szeryf
5.5
Sceptyk
Skeptic, The
2009 Szeryf
6.6
Dochodzenie
City by the Sea
2002 Porucznik Katt
7.8
Prawnicy z Centre Street
100 Centre Street
2001 (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Lorne Cutler (gościnnie)
8.7
W rytmie rock and rolla
Shake, Rattle and Roll: An American Love Story
1999
0.0 1998 Bo Metcalf
8.0 1997 Generał Nathanael Greene
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Louis Bagley (1995) (gościnnie)
8.0
Doskonały świat
Perfect World, A
1993 Tom Adler
7.5 1993 Henderson
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Woodrow Jonathan Wilton (gościnnie)
6.8
Krwawa Maria
Innocent Blood
1992 Flinton
0.0 1992 Oficer Bill Ruskin
7.7
Głębia
Abyss, The
1989 Catfish De Vries
8.4
Zawód policjant
True Blue
1989 Oficer Red Tollin
7.9
Młodzi jeźdźcy
Young Riders, The
1989 (gościnnie)
5.7 1989 Max Jackson (gościnnie)
8.0
Ostatnie kuszenie Chrystusa
Last Temptation of Christ, The
1988 Nataniel Apostoł
7.2
Telepasja
Broadcast News
1987 Ojciec Jane
6.1
Słodka wolność
Sweet Liberty
1986 Hank
9.0 1983 Emmett Spence
10.0
Flo
1980 Randy Stumphill

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leo Burmester filmy Leo Burmester najlepsze filmy Leo Burmester zdjęcia Leo Burmester galeria Leo Burmester biografia Leo Burmester nominacje Leo Burmester nagrody i wyróżnienia Leo Burmester filmografia Leo Burmester aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.