Lenore Banks
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.5 2009 Pani Broomstead
7.6 1997 Pielęgniarka w szpitalu
6.4
Więźniowie nieba
Heaven's Prisoners
1996 Kobieta kierowca
7.9
Przed egzekucją
Dead Man Walking
1995 Rodzic
6.7
Nieuchwytny cel
Hard Target
1993 Marie
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Billie Lou (1994) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lenore Banks filmy Lenore Banks najlepsze filmy Lenore Banks zdjęcia Lenore Banks galeria Lenore Banks biografia Lenore Banks nominacje Lenore Banks nagrody i wyróżnienia Lenore Banks filmografia Lenore Banks aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.