Lenny Schmidt
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Jerome Aspenall (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Sidney (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Louis (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Dr Charles Leacock (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Protestujący (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Sidney (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lenny Schmidt filmy Lenny Schmidt najlepsze filmy Lenny Schmidt zdjęcia Lenny Schmidt galeria Lenny Schmidt biografia Lenny Schmidt nominacje Lenny Schmidt nagrody i wyróżnienia Lenny Schmidt filmografia Lenny Schmidt aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.