Lenny Kravitz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4
Igrzyska śmierci
Hunger Games, The
2012 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4
Hej, Skarbie
Precious
2009 (głos) (on sam) (gościnnie)
7.4
Zbuntowani
Rebelde
2004 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 (gościnnie) (on sam)
8.8 1997 (głos) (on sam) (gościnnie)
8.0
Simpsonowie
The Simpsons
1989 (głos) (on sam) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lenny Kravitz filmy Lenny Kravitz najlepsze filmy Lenny Kravitz zdjęcia Lenny Kravitz galeria Lenny Kravitz biografia Lenny Kravitz nominacje Lenny Kravitz nagrody i wyróżnienia Lenny Kravitz filmografia Lenny Kravitz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.