Leni Ford
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.7 2013 Pielęgniarka (gościnnie) (niewymienio
6.7 2013 Bogata wdowa
6.7 2013 Bogata wdowa
7.7
Słodkie kłamstewka
Pretty Little Liars
2010 Nauczycielka Jenny (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pielęgniarka (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leni Ford filmy Leni Ford najlepsze filmy Leni Ford zdjęcia Leni Ford galeria Leni Ford biografia Leni Ford nominacje Leni Ford nagrody i wyróżnienia Leni Ford filmografia Leni Ford aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.