Lena Lessing
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1997 Rita Friesen
2.0 1994 Tina Brunner (gościnnie)
6.3
Niewinni
Innocent, The
1993 Jenny
6.5 1992 Ulla Jensen (gościnnie)
5.5
Sypialnia Bustera
Buster's Bedroom
1990 Ellen

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lena Lessing filmy Lena Lessing najlepsze filmy Lena Lessing zdjęcia Lena Lessing galeria Lena Lessing biografia Lena Lessing nominacje Lena Lessing nagrody i wyróżnienia Lena Lessing filmografia Lena Lessing aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.