Lee Tergesen
Data urodzenia: 1965-07-08
Miejsce urodzenia: Ivorytown, Connecticut, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Tanya Lewis (1994 - 1997, rozwód); 2. Leslie Howitt (2001 - 2004, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Roy (gościnnie)
7.7
Kolekcjoner 3D
Collection, The
2012 Lucello
0.0 2011 Roy (gościnnie)
4.5 2010 Roy (gościnnie)
0.0 2010 Roy (gościnnie)
7.7 2009 Roy (gościnnie)
7.4 2009 Roy (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Roy (gościnnie)
7.7 2009 Marcus Gates (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Gordon Cook (gościnnie)
8.1
Generation Kill: Czas wojny
Generation Kill
2008 Roy (gościnnie)
6.8 2008 Roy (gościnnie)
6.3
Nowe przygody starej Christine
New Adventures of Old Christine, The
2006 Roy (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Roy (gościnnie)
7.9
Poszukiwani
Wanted
2005 Roy (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Roy (gościnnie)
6.5
Mistrzowie horroru
Masters of Horror
2005 Roy (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Roy (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Peter McMillian (gościnnie)
7.8
Tajniacy
Handler, The
2003 Roy (gościnnie)
6.5
Perfumy
Perfume
2001 Roy (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Roy (gościnnie)
6.6 2000 Roy (gościnnie)
8.0
Patrol
Beat, The
2000 Roy (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Martin Hawkins (gościnnie)
6.8
Brylanty
Diamonds
1999 Roy (gościnnie)
8.7
Gra na maksa
Hoop Life, The
1999 Roy (gościnnie)
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Roy (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Roy (gościnnie)
6.3
Kochanie, zmniejszyłem dzieciaki
Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show
1997 Roy (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Roy (gościnnie)
8.0 1995 Roy (gościnnie)
7.0 1995 Roy (gościnnie)
0.0 1994 Roy (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Roy (gościnnie)
7.2
Na fali
Point Break
1991 Roy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lee Tergesen filmy Lee Tergesen najlepsze filmy Lee Tergesen zdjęcia Lee Tergesen galeria Lee Tergesen biografia Lee Tergesen nominacje Lee Tergesen nagrody i wyróżnienia Lee Tergesen filmografia Lee Tergesen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.