Lee Ross
Data urodzenia: Luton, Ang
Miejsce urodzenia: żona Jo McInnes (od 1999)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Bosman (gościnnie)
6.5 2009 Bosman (gościnnie)
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Bosman (gościnnie)
6.0 2003 Bosman (gościnnie)
0.0 1998 Bosman (gościnnie)
6.0 1997 Bosman (gościnnie)
7.4
Angielski pacjent
English Patient, The
1996 Bosman (gościnnie)
7.9
Sekrety i kłamstwa
Secrets & Lies
1996 Bosman (gościnnie)
0.0 1993 Bosman (gościnnie)
5.0 1990 Bosman (gościnnie)
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Bosman (gościnnie)
0.0 1985 Bosman (gościnnie)
5.5 1983 Bosman (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lee Ross filmy Lee Ross najlepsze filmy Lee Ross zdjęcia Lee Ross galeria Lee Ross biografia Lee Ross nominacje Lee Ross nagrody i wyróżnienia Lee Ross filmografia Lee Ross aktor Lee Ross scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.