Lee R. Sellars
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2009 Sprzedawca (gościnnie)
7.4
Szminka w wielkim mieście
Lipstick Jungle
2008 Sprzedawca (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Sprzedawca (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Sprzedawca (gościnnie)
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Sprzedawca (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Sprzedawca (gościnnie)
7.8
Nietykalni
Untouchables, The
1993 Sprzedawca (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lee R. Sellars filmy Lee R. Sellars najlepsze filmy Lee R. Sellars zdjęcia Lee R. Sellars galeria Lee R. Sellars biografia Lee R. Sellars nominacje Lee R. Sellars nagrody i wyróżnienia Lee R. Sellars filmografia Lee R. Sellars aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.