Lee Montgomery
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1985 Tony Santini (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Gary Morgan (gościnnie)
6.3 1983 Eric Stevens
6.6
Fałszywa wiara
Split Image
1982 Walter
8.2 1982 Eric Morrison (1982) (gościnnie)
8.3 1982 Timmy Ellis (gościnnie)
5.7 1978 Jerry Hunter (1984) (gościnnie)
10.0 1974 Cody Winslow
7.3 1973 David Hecht (gościnnie)
7.4
Ulice San Francisco
Streets of San Francisco, The
1972 Jeff Rydell(gościnnie)
8.2
Pete i Tillie
Pete 'n' Tillie
1972 Robbie
9.4 1971 (gościnnie)
10.0 1971 Tommy
6.3 1970 Stevie (gościnnie)
6.6 1969 Alec (gościnnie)
6.7
Marcus Welby, lekarz medycyny
Marcus Welby, M.D.
1969 (gościnnie)
6.9 1968 Greg Whitney (gościnnie)
7.7 1968 Steve Spelberg
6.9 1967 Jerry (gościnnie)
8.4 1965 (gościnnie)
8.7 1954 Jimmy Dooley (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lee Montgomery filmy Lee Montgomery najlepsze filmy Lee Montgomery zdjęcia Lee Montgomery galeria Lee Montgomery biografia Lee Montgomery nominacje Lee Montgomery nagrody i wyróżnienia Lee Montgomery filmografia Lee Montgomery aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.