Lee Arenberg
Data urodzenia: 1962-07-18
Miejsce urodzenia: Palo Alto, Kalifornia, USA
Stan cywilny: żona Lisa Derrick (1999-2006, rozwód)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.3
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Mężczyzna (gościnnie)
0.0 2011 Mężczyzna (gościnnie)
5.8 2011 Mężczyzna (gościnnie)
7.7 2011 Gburek / Marzyciel / Leroy (gościnnie)
7.6
Dawno, dawno temu
Once Upon a Time
2011 Gburek / Marzyciel / Leroy (gościnnie)
7.8 2010 Mężczyzna (gościnnie)
5.0 2010 Mężczyzna (gościnnie)
0.0 2010 Mężczyzna (gościnnie)
0.0 2010 Mężczyzna (gościnnie)
0.0 2010 Mężczyzna (gościnnie)
0.0 2009 Mężczyzna (gościnnie)
8.0
Gdzie pachną stokrotki
Pushing Daisies
2007 Mężczyzna (gościnnie)
10.0 2007 Mężczyzna (gościnnie)
8.0
Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły
Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
2003 Mężczyzna (gościnnie)
7.6 2001 Dr Moyer (gościnnie)
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Mężczyzna (gościnnie)
5.1
Lochy i smoki
Dungeons & Dragons
2000 Mężczyzna (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Joey (gościnnie)
7.5
Akcja!
Action
1999 Mężczyzna (gościnnie)
7.6 1999 Mężczyzna (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Mężczyzna (gościnnie)
5.7 1996 Mężczyzna (gościnnie)
8.5 1996 Mężczyzna (gościnnie)
7.0 1996 Mężczyzna (gościnnie)
7.6 1995 Mężczyzna (gościnnie)
10.0 1994 Mężczyzna (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Mężczyzna (gościnnie)
10.0 1993 Mężczyzna (gościnnie)
7.6
Star Trek: Stacja kosmiczna
Star Trek: Deep Space Nine
1993 Mężczyzna (gościnnie)
6.9
Nowe przygody Supermana
Lois & Clark: The New Adventures of Superman
1993 Mężczyzna (gościnnie)
6.7
Przydrożni prorocy
Roadside Prophets
1992 Mężczyzna (gościnnie)
10.0 1992 Mężczyzna (gościnnie)
6.7 1992 Mężczyzna (gościnnie)
6.1
Detektyw w szpilkach
V.I. Warshawski
1991 Mężczyzna (gościnnie)
10.0 1991 Mężczyzna (gościnnie)
6.2
Jedwabne pończoszki
Silk Stalkings
1991 Mężczyzna (gościnnie)
7.3
Krok za krokiem
Step by Step
1991 Mężczyzna (gościnnie)
7.4 1990 Mężczyzna (gościnnie)
6.2 1989 Mężczyzna (gościnnie)
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Mężczyzna (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Sal (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Mężczyzna (gościnnie)
9.5 1986 Mężczyzna (gościnnie)
8.5 1986 Mężczyzna (gościnnie)
9.0 1984 Mężczyzna (gościnnie)
7.7 1968 Mężczyzna (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lee Arenberg filmy Lee Arenberg najlepsze filmy Lee Arenberg zdjęcia Lee Arenberg galeria Lee Arenberg biografia Lee Arenberg nominacje Lee Arenberg nagrody i wyróżnienia Lee Arenberg filmografia Lee Arenberg aktor Lee Arenberg scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.