Lech Sołuba
Data urodzenia: 1948-01-20

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.4 2007 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
4.4 2006 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.5 2006 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
8.2 2005 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce) (gościnnie)
6.9 2004 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
5.8 1993 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
9.1 1993 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.5 1991 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
5.3 1989 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.8 1989 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.2 1988 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.7 1988 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.5 1988 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.5 1988 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.8 1988 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.1 1987 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.3 1987 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.0 1987 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.0 1987 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
5.6 1986 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.7 1986 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.7 1986 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.7 1986 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.4 1984 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
4.7 1984 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.4 1984 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.2 1984 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.5 1984 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.9 1983 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
8.3 1983 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.3 1983 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.1 1982 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.3 1982 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
3.9 1981 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
5.8 1981 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.8 1980 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.8
Dom
1980 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
8.0
Sherlock Holmes i Doktor Watson
Sherlock Holmes and Doctor Watson
1980 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.4 1979 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.3 1979 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.6 1979 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.4 1977 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
6.8 1977 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.6 1976 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.4 1974 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)
7.1 1970 Karawaniarz (niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lech Sołuba filmy Lech Sołuba najlepsze filmy Lech Sołuba zdjęcia Lech Sołuba galeria Lech Sołuba biografia Lech Sołuba nominacje Lech Sołuba nagrody i wyróżnienia Lech Sołuba filmografia Lech Sołuba aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.