Lech Dyblik
Data urodzenia: 1956-08-30
Miejsce urodzenia: Złocieniec, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.7 2013 Połamaniec
7.5 2012 Drwal
6.8 2011 Dozorca Józef (gościnnie)
4.9 2011 Dozorca Józef (gościnnie)
0.0 2011 Dozorca Józef (gościnnie)
6.8 2011 Dozorca Józef (gościnnie)
3.5 2010 Dozorca Józef (gościnnie)
7.0 2010 Dozorca Józef (gościnnie)
6.8 2010 Dozorca Józef (gościnnie)
7.4 2009 Dozorca Józef (gościnnie)
6.6 2009 Dozorca Józef (gościnnie)
6.7 2008 Dozorca Józef (gościnnie)
8.1 2008 Dozorca Józef (gościnnie)
7.2 2008 Dozorca Józef (gościnnie)
6.3 2008 Dozorca Józef (gościnnie)
5.4 2007 Dozorca Józef (gościnnie)
7.9
Wojna i pokój
War and Peace
2007 Dozorca Józef (gościnnie)
5.1 2007 Dozorca Józef (gościnnie)
3.7 2007 Dozorca Józef (gościnnie)
5.1 2006 Dozorca Józef (gościnnie)
3.4 2005 Dozorca Józef (gościnnie)
5.2 2005 Dozorca Józef (gościnnie)
3.5 2005 Dozorca Józef (gościnnie)
7.2
Niania
Nanny McPhee
2005 Dozorca Józef (gościnnie)
5.7 2004 Dozorca Józef (gościnnie)
5.8 2003 Dozorca Józef (gościnnie)
5.3 2002 Dozorca Józef (gościnnie)
6.1 2002 Dozorca Józef (gościnnie)
5.8 2002 Dozorca Józef (gościnnie)
7.0 2001 Dozorca Józef (gościnnie)
3.8 2001 Dozorca Józef (gościnnie)
5.6 2001 Dozorca Józef (gościnnie)
7.2 2001 Dozorca Józef (gościnnie)
4.3 2001 Dozorca Józef (gościnnie)
3.6 2001 Dozorca Józef (gościnnie)
3.0
Córka konsula
Gunblast vodka
2000 Dozorca Józef (gościnnie)
7.3 2000 Dozorca Józef (gościnnie)
6.2 1999 Dozorca Józef (gościnnie)
6.8 1999 Dozorca Józef (gościnnie)
6.8 1999 Dozorca Józef (gościnnie)
7.6 1999 Dozorca Józef (gościnnie)
6.7 1999 Badura / Borowiec / Zdzisiek / Kominiarz / Ksiądz / Chłop / Kupałow (gościnnie)
6.4 1999 Dozorca Józef (gościnnie)
6.1 1999 Dozorca Józef (gościnnie)
7.0 1998 Dozorca Józef (gościnnie)
7.8 1997 Dozorca Józef (gościnnie)
6.4
W krainie władcy smoków
Spellbinder: Land of the Dragon Lord
1997 Dozorca Józef (gościnnie)
6.5 1997 Dozorca Józef (gościnnie)
7.4 1995 Dozorca Józef (gościnnie)
7.3 1994 Dozorca Józef (gościnnie)
7.3 1991 Dozorca Józef (gościnnie)
6.1 1991 Dozorca Józef (gościnnie)
6.4 1986 Dozorca Józef (gościnnie)
5.3 1982 Dozorca Józef (gościnnie)
8.2 1982 Dozorca Józef (gościnnie)
6.8 1977 Dozorca Józef (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lech Dyblik filmy Lech Dyblik najlepsze filmy Lech Dyblik zdjęcia Lech Dyblik galeria Lech Dyblik biografia Lech Dyblik nominacje Lech Dyblik nagrody i wyróżnienia Lech Dyblik filmografia Lech Dyblik aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.