Leah Ayres
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 1995 Betty (gościnnie)
6.1 1991 Betty (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Betty (gościnnie)
7.8 1984 Betty (gościnnie)
5.5 1984 Betty (gościnnie)
7.0 1984 Betty (gościnnie)
7.3 1984 Betty (gościnnie)
7.7
Drużyna "A"
A-Team, The
1983 Betty (gościnnie)
6.3 1983 Betty (gościnnie)
10.0 1982 Betty (gościnnie)
7.1 1982 Betty (gościnnie)
8.0
Cały ten zgiełk
All That Jazz
1979 Betty (gościnnie)
7.2 1978 Betty (gościnnie)
6.5
Statek miłości
Love Boat, The
1977 Betty (gościnnie)
7.8 1951 Betty (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Leah Ayres filmy Leah Ayres najlepsze filmy Leah Ayres zdjęcia Leah Ayres galeria Leah Ayres biografia Leah Ayres nominacje Leah Ayres nagrody i wyróżnienia Leah Ayres filmografia Leah Ayres aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.