Lawrence Varnado
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Strażnik więzienny / Funkcjonariusz Itzuris (gościnnie)
0.0 2010 Strażnik więzienny / Funkcjonariusz Itzuris (gościnnie)
6.4 2010 Strażnik więzienny / Funkcjonariusz Itzuris (gościnnie)
6.6
Ponad wszelką wątpliwość
Beyond a Reasonable Doubt
2009 Strażnik więzienny / Funkcjonariusz Itzuris (gościnnie)
7.9 2008 Strażnik więzienny / Funkcjonariusz Itzuris (gościnnie)
8.8 2008 Agent Buddy (gościnnie)
8.3 2006 Strażnik więzienny / Funkcjonariusz Itzuris (gościnnie)
7.5
Skazany na śmierć
Prison Break
2005 Strażnik więzienny / Funkcjonariusz Itzuris (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lawrence Varnado filmy Lawrence Varnado najlepsze filmy Lawrence Varnado zdjęcia Lawrence Varnado galeria Lawrence Varnado biografia Lawrence Varnado nominacje Lawrence Varnado nagrody i wyróżnienia Lawrence Varnado filmografia Lawrence Varnado aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.