Lawrence Adimora
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Jason Kenton (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Jemarcus Kessler (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Jason Kenton (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Jason Kenton (gościnnie)
7.3 2002 Lokaj (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lawrence Adimora filmy Lawrence Adimora najlepsze filmy Lawrence Adimora zdjęcia Lawrence Adimora galeria Lawrence Adimora biografia Lawrence Adimora nominacje Lawrence Adimora nagrody i wyróżnienia Lawrence Adimora filmografia Lawrence Adimora aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.