Lauri Johnson
Data urodzenia: 1949-12-27
Miejsce urodzenia: Santa Monica, Kalifornia, USA
Stan cywilny: mąż William Salisbury (od 24.08.1998), 2 dzieci

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2010 Grandma Ruth (gościnnie)
8.1
Teoria wielkiego podrywu
The Big Bang Theory
2007 Pani Gunderson (gościnnie)
8.0 2007 Carrie (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Grandma Ruth (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Brenda Reese (gościnnie)
7.6
Mam na imię Earl
My Name Is Earl
2005 Grandma Ruth (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Grandma Ruth (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Grandma Ruth (gościnnie)
7.2
Świat Raven
That's So Raven
2003 Grandma Ruth (gościnnie)
8.0
Bez skazy
Nip/Tuck
2003 Grandma Ruth (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Grandma Ruth (gościnnie)
8.1 2001 Grandma Ruth (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Joan Morrison (gościnnie)
7.3 2001 Grandma Ruth (gościnnie)
6.6
Cela
Cell, The
2000 Grandma Ruth (gościnnie)
7.6 1999 Grandma Ruth (gościnnie)
7.8
Miasto Aniołów
City of Angels
1998 Grandma Ruth (gościnnie)
7.5
Negocjator
Negotiator, The
1998 Grandma Ruth (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Grandma Ruth (gościnnie)
6.9 1998 Grandma Ruth (gościnnie)
7.3
Diabli nadali
King of Queens, The
1998 Grandma Ruth (gościnnie)
7.4 1997 Grandma Ruth (gościnnie)
7.0
Wszyscy kochają Raymonda
Everybody Loves Raymond
1996 Grandma Ruth (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Grandma Ruth (gościnnie)
7.0 1995 Grandma Ruth (gościnnie)
7.6 1993 Grandma Ruth (gościnnie)
6.8 1993 Grandma Ruth (gościnnie)
0.0

0 Grandma Ruth (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lauri Johnson filmy Lauri Johnson najlepsze filmy Lauri Johnson zdjęcia Lauri Johnson galeria Lauri Johnson biografia Lauri Johnson nominacje Lauri Johnson nagrody i wyróżnienia Lauri Johnson filmografia Lauri Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.