Laurence Cohen
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.2 2009 Urzędnik (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Dan Hauser (gościnnie)
8.0
Ekipa
Entourage
2004 Kujon (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Urzędnik (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Urzędnik (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Laurence Cohen filmy Laurence Cohen najlepsze filmy Laurence Cohen zdjęcia Laurence Cohen galeria Laurence Cohen biografia Laurence Cohen nominacje Laurence Cohen nagrody i wyróżnienia Laurence Cohen filmografia Laurence Cohen aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.