Lauren Tom
Data urodzenia: 1961-08-04
Miejsce urodzenia: Chicago, Illinois, USA
Stan cywilny: mąż Curt Kaplan (od 16.10.1999), syn Oliver

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.2
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2011 Audrey (gościnnie)
5.6
Akwalans
Fish Hooks
2010 Audrey (gościnnie)
8.1
Pingwiny z Madagaskaru
The Penguins of Madagascar
2008 Bonnie Chang (głos) (gościnnie)
7.7
Uwaga, faceci!
Men in Trees
2006 Audrey (gościnnie)
6.1
Alex
Courting Alex
2006 Audrey (gościnnie)
8.0
Awatar: Legenda Aanga
Avatar: The Last Airbender
2005 Audrey (gościnnie)
6.3 2005 Audrey (gościnnie)
6.9
Amerykański smok Jake Long
American Dragon: Jake Long
2005 Audrey (gościnnie)
8.6 2005 Audrey (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Audrey (gościnnie)
7.5
Kaczor Dodgers
Duck Dodgers
2003 Audrey (gościnnie)
7.1
Młodzi Tytani
Teen Titans
2003 Audrey (gościnnie)
6.5
Szczenięce lata Clifforda
Clifford's Puppy Days
2003 Audrey (gościnnie)
7.5 2002 Pani Ling (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Audrey (gościnnie)
5.9
Kryptonim: Klan Na Drzewie
Codename: Kids Next Door
2002 Audrey (gościnnie)
7.5
Fillmore na tropie
Fillmore!
2002 Audrey (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Audrey (gościnnie)
7.5
Samuraj Jack
Samurai Jack
2001 Audrey (gościnnie)
3.0 2001 Audrey (gościnnie)
7.9
On, ona i dzieciaki
My Wife and Kids
2001 Audrey (gościnnie)
10.0
DAG
2000 Audrey (gościnnie)
8.0 2000 Audrey (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Bae Chin (gościnnie)
7.4 1999 Audrey (gościnnie)
7.6
Dzieciaki z klasy 402
Kids From Room 402, The
1999 Audrey (gościnnie)
7.3 1999 Audrey (gościnnie)
7.8 1999 Amy Wong / Inez Wong (różne głosy)
2.5 1998 Audrey (gościnnie)
8.4
Mściciel
Vengeance Unlimited
1998 Audrey (gościnnie)
7.9 1997 Audrey (gościnnie)
6.4 1997 Audrey (gościnnie)
7.0
Bobby kontra wapniaki
King of the Hill
1997 Audrey (gościnnie)
7.4 1996 Audrey (gościnnie)
8.4
Tracey bierze na tapetę...
Tracey Takes On...
1996 Audrey (gościnnie)
7.6
Laboratorium Dextera
Dexter's Laboratory
1996 Audrey (gościnnie)
7.5
Zdarzyło się jutro
Early Edition
1996 Audrey (gościnnie)
7.7
Kiedy mężczyzna kocha kobietę
When a Man Loves a Woman
1994 Audrey (gościnnie)
6.0
Małolat
North
1994 Audrey (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Audrey (gościnnie)
7.9
Przyjaciele
Friends
1994 Julie (gościnnie)
6.9 1993 Audrey (gościnnie)
7.3
Pomoc domowa
Nanny, The
1993 Audrey (gościnnie)
5.8
Kłopoty z facetami
Man Trouble
1992 Audrey (gościnnie)
7.5
Nic nie widziałem, nic nie słyszałem
See No Evil, Hear No Evil
1989 Audrey (gościnnie)
6.5
Magiczne pałeczki
Magic Sticks
1987 Audrey (gościnnie)
7.5 1987 Audrey (gościnnie)
6.4 1985 Audrey (gościnnie)
5.2 1984 Audrey (gościnnie)
6.6 1979 Audrey (gościnnie)
0.0

0 Audrey (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lauren Tom filmy Lauren Tom najlepsze filmy Lauren Tom zdjęcia Lauren Tom galeria Lauren Tom biografia Lauren Tom nominacje Lauren Tom nagrody i wyróżnienia Lauren Tom filmografia Lauren Tom aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.