Laura P. Vega
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Matka Marty
0.0 2009 Matka
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Matka Ortizów (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Pokojówka (gościnnie)
7.9 2003 Rosie (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Maria (gościnnie)
7.4
Bez pardonu
District, The
2000 Kelnerka (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Zoyla Navarro (gościnnie)
7.0 1995 Kobieta z Nikaragui (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Laura P. Vega filmy Laura P. Vega najlepsze filmy Laura P. Vega zdjęcia Laura P. Vega galeria Laura P. Vega biografia Laura P. Vega nominacje Laura P. Vega nagrody i wyróżnienia Laura P. Vega filmografia Laura P. Vega aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.