Laura Niemi
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2010 Roxanne (gościnnie)
7.7 2009 Bernie Cosetti (gościnnie)
7.1 2008 Pani Krumholtz (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Mandy Schultz (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Roxanne (gościnnie)
8.2 2002 Roxanne (gościnnie)
8.3
Rodzina Soprano
The Sopranos
1999 Roxanne (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Laura Niemi filmy Laura Niemi najlepsze filmy Laura Niemi zdjęcia Laura Niemi galeria Laura Niemi biografia Laura Niemi nominacje Laura Niemi nagrody i wyróżnienia Laura Niemi filmografia Laura Niemi aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.