Laura Mennell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.9 2011 Brigitta / Dżinn (gościnnie)
7.2 2009 Brigitta / Dżinn (gościnnie)
7.8 2008 Rose Falls (gościnnie)
7.5 2007 Brigitta / Dżinn (gościnnie)
5.6 2007 Brigitta / Dżinn (gościnnie)
7.7
Więzy krwi
Blood Ties
2006 Brigitta / Dżinn (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Brigitta / Dżinn (gościnnie)
8.0
Słowo na L
L Word, The
2004 Brigitta / Dżinn (gościnnie)
8.0
Gwiezdne Wrota: Atlantyda
Stargate: Atlantis
2004 Brigitta / Dżinn (gościnnie)
7.7
Trup jak ja
Dead Like Me
2003 Brigitta / Dżinn (gościnnie)
6.0
Trzynaście duchów
Thir13en Ghosts
2001 Brigitta / Dżinn (gościnnie)
7.7
Ściśle tajne
UC: Undercover
2001 Brigitta / Dżinn (gościnnie)
7.2 2001 Toni (gościnnie)
7.5
Łowcy koszmarów
Special Unit 2
2001 Brigitta / Dżinn (gościnnie)
7.3 2000 Brigitta / Dżinn (gościnnie)
7.0 1998 Brigitta / Dżinn (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Brigitta / Dżinn (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Laura Mennell filmy Laura Mennell najlepsze filmy Laura Mennell zdjęcia Laura Mennell galeria Laura Mennell biografia Laura Mennell nominacje Laura Mennell nagrody i wyróżnienia Laura Mennell filmografia Laura Mennell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.