Laura Johnson
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 2009 Mama Alice
7.2 2009 Georgia Riede (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Rita (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Kim Wolfe (gościnnie)
10.0 1998 Kate
7.0 1996 Daphne Grainger (gościnnie)
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Pani Sinclair (gościnnie)
7.0 1995 Pani Kubin (gościnnie)
6.9 1992 Diane (gościnnie)
4.3
Gorączka Nocy
In The Heat Of The Night
1988 Porucznik Keller (gościnnie)
7.3
Gliniarz i prokurator
Jake and the Fatman
1987 Amelia St. John (gościnnie)
5.7 1986 Nina Hollender (1987)
7.6 1984 Detektyw sierżant Valerie Foster (gościnnie)
6.3 1983 Natasha Cellini (gościnnie)
10.0 1982 Donna Tait (gościnnie)
6.8 1981 Terry Hartford Ranson (1983-1986)
5.7 1978 Betty Lou (1979) (gościnnie)
7.7 1977 Melanie (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Laura Johnson filmy Laura Johnson najlepsze filmy Laura Johnson zdjęcia Laura Johnson galeria Laura Johnson biografia Laura Johnson nominacje Laura Johnson nagrody i wyróżnienia Laura Johnson filmografia Laura Johnson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.