Laura Jacoby
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1986 Judy Hallin (gościnnie)
9.0 1985 Corinne Buckley (gościnnie)
9.0 1984 (gościnnie)
7.5 1984 Liz (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Carla (gościnnie)
0.0 1983 Ellie Atwood
6.3 1983 (gościnnie)
8.2 1982 Jill (gościnnie)
6.2 1982 Amy Rand (1984) (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Laura Jacoby filmy Laura Jacoby najlepsze filmy Laura Jacoby zdjęcia Laura Jacoby galeria Laura Jacoby biografia Laura Jacoby nominacje Laura Jacoby nagrody i wyróżnienia Laura Jacoby filmografia Laura Jacoby aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.