Laura Howard
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Tia
6.8 2007 Danica
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Jane Taylor (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Cully Barnaby
0.0 1992 Tammy Rokeby
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Victoria Leach (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Laura Howard filmy Laura Howard najlepsze filmy Laura Howard zdjęcia Laura Howard galeria Laura Howard biografia Laura Howard nominacje Laura Howard nagrody i wyróżnienia Laura Howard filmografia Laura Howard aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.