Laura Esterman
Data urodzenia: 1945-04-12
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Pani Kramer
7.7 2011 Pani Kramer
7.8
Brygada ratunkowa
Third Watch
1999 Pani Kramer
7.3
Prawo i bezprawie
Law & Order: Special Victims Unit
1999 Pani Kramer
8.0
Przebudzenia
Awakenings
1990 Pani Kramer
5.7 1986 Pani Kramer
7.1 1982 Pani Kramer
8.2 1982 Pani Kramer
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Pani Kramer
6.6 1979 Pani Kramer

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Laura Esterman filmy Laura Esterman najlepsze filmy Laura Esterman zdjęcia Laura Esterman galeria Laura Esterman biografia Laura Esterman nominacje Laura Esterman nagrody i wyróżnienia Laura Esterman filmografia Laura Esterman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.