Laura Bailey
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2009 Kristin Parker
8.2
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Hagane no Renkinjutsushi
2009 Lust (ang. głos)
7.4 2009 Kuro (ang. głos)
7.8 2008 Maria Kurenai (ang. głos)
8.3
Czarny Lokaj
Kuro Shitsuji
2008 (ang. głos)
7.8 2008 Maria Kurenai (ang. głos)
6.0 2008 Rosalie
0.0 2008 Maka Albarn (ang. głos)
8.0 2007 Jean (ang. głos)
8.3 2007 Mie Iwamoto (ang. głos)
7.9 2007 Anko Mitarashi / Nae (ang. głos)
7.5
Naruto Shippūden: Film
Gekijô-ban Naruto shippûden
2007 Shion (ang. głos)
8.0 2006 Sayaka / Młoda dziewczyna (ang. głos)
7.0 2006 Ayaka / Evangeline A.K. McDowell (ang. głos)
7.9 2005 Amane / Sui (ang. głos) (gościnnie)
8.1 2005 Iga Oboro (ang. głos)
6.5 2005 Sabato (ang. głos)
8.2 2005 Tsumugi Yuuki (ang. głos)
6.8
Aquarion
Sousei no Aquarion
2005 Tsugumi Rosenmeier (ang. głos)
7.1
Magister Negi Magi
Mahou Sensei Negima
2005 Ayaka Yukihiro / Evangeline A.K. McDowell (ang. głos)
7.8 2005 Izumi Isozaki (ang. głos)
7.0
Solty Rei
SoltyRei
2005 Sylvia Ban (ang. głos)
8.4 2004 Dieter (ang. głos) (gościnnie)
7.4 2004 Rosalie (ang. głos)
7.8 2004 Hiromi (ang. głos)
5.5 2003 Layla (ang. głos)
7.8 2003 Henrietta (ang. głos)
8.4 2002 Ryoko Takamachi (ang) (głos)
7.8 2002 Alv (głos) (ang. głos)
8.1 2001 Tohru Honda (ang.) (głos)
7.7 1999 Marlene Angel (ang.) (głos)
6.2
Zaćmienie
Blackout, The
1997 aktorka
7.4
Miłość ma dwie twarze
Mirror Has Two Faces, The
1996
8.8 1996 Sana Kurata (ang. głos)
7.0 1996 Keiko Ukimura (głos) (ang. głos)
8.3
Detektyw Conan
Meitantei Conan
1996 Serena Sebastian (głos)
7.7
Dragon Ball Z: Atak Smoka
Dragon Ball Z 13: Ryûken bakuhatsu!! Gokû ga yaraneba dare ga yaru
1995 Gotenks / Trunks (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Brolly - Drugie Starcie
Dragon Ball Z 10: Kiken na futari! Sûpâ senshi wa nemurenai
1994 Trunks (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Legendarny Super Saiyan
Dragon Ball Z 8: Moetsukiro!! Nessen retsusen-chô gekisen
1993 Examiner C (głos) (ang. głos)
7.7
Dragon Ball Z: Powrót Coolera
Dragon Ball Z 6: Gekitotsu!! Hyakuoku power no senshitachi
1992 Dende (głos) (ang. głos)
8.2
Dragon Ball
Doragon bôru
1986 Chi-Chi (głos) (ang. głos)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Laura Bailey filmy Laura Bailey najlepsze filmy Laura Bailey zdjęcia Laura Bailey galeria Laura Bailey biografia Laura Bailey nominacje Laura Bailey nagrody i wyróżnienia Laura Bailey filmografia Laura Bailey aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.