Lars Pape
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2004 Ole Sander (gościnnie)
0.0 2003 Klaus Schumacher (gościnnie)
8.2
Gliniarze na motorach
Motorrad-Cops: Hart am Limit, Die
2000 Leo Martens
7.0 1997 Stevie (gościnnie)
0.0 1996 Alex (gościnnie)
0.0 1995 Schafranek
10.0 1994 Eddie (gościnnie)
5.0 1981 (gościnnie)
7.0 1978 Polak (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lars Pape filmy Lars Pape najlepsze filmy Lars Pape zdjęcia Lars Pape galeria Lars Pape biografia Lars Pape nominacje Lars Pape nagrody i wyróżnienia Lars Pape filmografia Lars Pape aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.