Lars Green
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2002 Nils Bjelke (2002-2003)
0.0 1994 Biker Angel
0.0 1994 Dr Warnström
0.0 1991
0.0 1989 Oficer
0.0 1982 Młody mężczyzna
0.0 1982
0.0 1971 Per Löfgren

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Lars Green filmy Lars Green najlepsze filmy Lars Green zdjęcia Lars Green galeria Lars Green biografia Lars Green nominacje Lars Green nagrody i wyróżnienia Lars Green filmografia Lars Green aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.