Larry Udy
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.3 2010 Mężczyzna przy barze (gościnnie)
7.3 2009 Barman Barry (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Mężczyzna przy barze (gościnnie)
7.1 2008 Menedżer motelu (gościnnie)
7.6 2007 Mężczyzna przy barze (gościnnie)
8.1 2007 Mężczyzna przy barze (gościnnie)
5.0 2006 Mężczyzna przy barze (gościnnie)
7.7
Gotowe na wszystko
Desperate Housewives
2004 Mężczyzna (gościnnie)
7.5 2002 Bo (gościnnie)
7.6 2001 Pan Grimmett (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Mężczyzna przy barze (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Stały klient #1 (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Mężczyzna w średnim wieku (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Psychiczny (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Larry Udy filmy Larry Udy najlepsze filmy Larry Udy zdjęcia Larry Udy galeria Larry Udy biografia Larry Udy nominacje Larry Udy nagrody i wyróżnienia Larry Udy filmografia Larry Udy aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.