Larry Sullivan
Data urodzenia: 1970-09-10
Miejsce urodzenia: New Haven, Connecticut, USA

Biografia:
Larry przyszedł na świat w New Haven w stanie Connecticut 10 września 1970 roku jako syn Lawrence'a i Sheryl Sullivan. Jego rodzina przeniosła się na Florydę, gdy miał 10 lat, kiedy ojciec dostał tam pracę. Dorastał w Kissimmee nieopodal Orlando. Było więc naturalne, że rozpocznie swoją profesjonalną karierę w świecie Walta Disney'a, jego pierwszą rolą był ulubiony Kubuś Puchatek. To był początek długiej przyjaźni ze studiem Disney'a, w którym występował także jako śpiewak i tancerz w Disney's Kids Of The Kingdom. Był zatrudniony również w Epcot Center, Disney/MGM Studios a także w Tokyo Disneyland. Po zakończeniu kontraktu u Disney'a występował w kilku przedstawieniach w St. Louis Muny, najstarszym i największym teatrze ulicznym w kraju. Na fali sukcesu w Missouri przeprowadził się do Nowego Jorku, gdzie szybko zdobył rolę na Broadway'u w objazdowym musicalu Miss Saigon.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2012 Młody Dave (gościnnie)
7.3 2012 Młody Dave (gościnnie)
7.4 2012 Miller
4.5 2010 Młody Dave (gościnnie)
6.0 2010 Młody Dave (gościnnie)
7.7 2009 Samuel Lynchberg (gościnnie)
7.2
Tajemnica Amy
Secret Life of the American Teenager, The
2008 Młody Dave (gościnnie)
8.1
Kobiecy Klub Zbrodni
Women's Murder Club
2007 Młody Dave (gościnnie)
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Młody Dave (gościnnie)
8.3 2006 Ethan Turner (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Młody Dave (gościnnie)
7.9
Odległy front
Over There
2005 Młody Dave (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Młody Dave (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Młody Dave (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Młody Dave (gościnnie)
8.1 2004 Młody Dave (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Młody Dave (gościnnie)
7.3 2002 Edwin Chambers (gościnnie)
8.2
Świat gliniarzy
Shield, The
2002 Młody Dave (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Młody Dave (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Deputowany na wózku (gościnnie)
7.6 2001 Młody Dave (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Oficer Akers (gościnnie)
7.5
Godziny szczytu
Rush Hour
1998 Młody Dave (gościnnie)
7.7 1998 Młody Dave (gościnnie)
7.9 1997 Młody Dave (gościnnie)
7.0 1995 Młody Dave (gościnnie)
7.0
Diagnoza morderstwo
Diagnosis Murder
1993 Młody Dave (gościnnie)
7.3 1990 Młody Dave (gościnnie)
4.6
Żar młodości
Young and the Restless, The
1973 Młody Dave (gościnnie)
10.0 1952 Młody Dave (gościnnie)
0.0

0 Młody Dave (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Larry Sullivan filmy Larry Sullivan najlepsze filmy Larry Sullivan zdjęcia Larry Sullivan galeria Larry Sullivan biografia Larry Sullivan nominacje Larry Sullivan nagrody i wyróżnienia Larry Sullivan filmografia Larry Sullivan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.