Larry Pine
Data urodzenia: 1945-03-03
Miejsce urodzenia: Tucson, Arizona, USA
Stan cywilny: żona Margaret Pine

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Richard Halsted (gościnnie)
0.0 2012 Richard Halsted (gościnnie)
8.0 2011 Richard Halsted (gościnnie)
10.0
2B
2009 Richard Halsted (gościnnie)
7.5
Kroniki portowe
Shipping News, The
2001 Richard Halsted (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Richard Halsted (gościnnie)
7.6
Ulica
$treet, The / Ka$a
2000 Richard Halsted (gościnnie)
8.4 1998 Richard Halsted (gościnnie)
6.9
Miłość jak narkotyk
Addicted to Love
1997 Richard Halsted (gościnnie)
7.6
Burza lodowa
Ice Storm, The
1997 Richard Halsted (gościnnie)
7.0 1997 Richard Halsted (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Richard Halsted (gościnnie)
8.2
Oz
1997 Richard Halsted (gościnnie)
6.9
Wczoraj i dziś
Before and After
1996 Richard Halsted (gościnnie)
7.0 1996 Richard Halsted (gościnnie)
7.9
Przed egzekucją
Dead Man Walking
1995 Richard Halsted (gościnnie)
7.5 1995 Richard Halsted (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Richard Halsted (gościnnie)
5.7 1987 Richard Halsted (gościnnie)
7.7
Opowieści z ciemnej strony
Tales from the Darkside
1984 Richard Halsted (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Larry Pine filmy Larry Pine najlepsze filmy Larry Pine zdjęcia Larry Pine galeria Larry Pine biografia Larry Pine nominacje Larry Pine nagrody i wyróżnienia Larry Pine filmografia Larry Pine aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.